Home » 2017 » January » 2 » Nissan X-Trail, Mobil SUV Paling Tangguh Dan Nyaman
10:12 AM
Nissan X-Trail, Mobil SUV Paling Tangguh Dan Nyaman

Nissan X-Trail, Mobil Suv Paling Tangguh Dan Nyaman Efter en uge i både 2015 Nissan Rogue og 2015 Toyota RAV4, blev det klart, som var den bedre familie maskine. Det Nissan Rogue og Toyota RAV4 er direkte konkurrenter i den lille crossover markedet. Hvis Nissan tilbyder mere alsidighed, RAV4 byder på en pænere interiør. I hverdagen, familie brug, hvilket er det bedste valg kan afhænge af, hvad du vil have ud af en crossover, naturligvis, men vi føler, at de fleste vil finde Rogue at være den bedste af de to.

 

 

MobilNissanSketch-Dipopedia

 


Hvorfor? Enkel. Det tilbyder mere alsidighed, bedre familie ergonomi og højere brændstoføkonomi. Begge køretøjer blev redesignet et par år siden og har nu haft de fleste af knæk i et nyt design udarbejdet af dem. Ser man på flere kilder, kan vi se, at deres pålidelighed ratings er omtrent det samme som godt. Nissan X-Trail, Mobil Suv Paling Tangguh Dan Nyaman

Så hvordan de sammenligner på dag-til-dag brugssteder? Lad os se. Powertrain og brændstoføkonomi. Vi begynder med en af ​​de førende faktorer i købsbeslutninger: brændstoføkonomi.

Den 2015 Rogue benytter en 2,5-liters fire-cylindret motor og en trinløs transmission (Nissan kalder dette Xtronic). Output er 170 hestekræfter og 175 pund-fødder af drejningsmoment i forhjulstræk eller valgfri firehjulstræk. Vi kørte AWD model. EPA satser denne konfiguration ved 28 mpg kombineret.

 

 

Views: 228 | Added by: Dwijaya | Tags: MobilSUV, MobilNyaman, MobilPalingTangguh | Rating: 0.0/0
Total comments: 0