Home » 2017 » December » 23 » Perihal Piala Dunia 2018
10:02 PM
Perihal Piala Dunia 2018

Jadwal Siaran Langsung Piala Dunia FIFA 2018 Rusia Excel Spreadsheet xlsx Die Wereldbeker-sokkertoernooi van 2018 sal die 21ste FIFA-wereldbeker wees, 'n vierwereldse internasionale sokkertoernooi aangewys deur die mans se nasionale spanne van die lidverenigings van FIFA. Dit is van plan om vanaf 14 Junie tot 15 Julie 2018 in Rusland te plaas, nadat die land op 2 Desember 2010 die gasheerregte ontvang het. Dit is die eerste Wereldbeker-toernooi sedert 2006 in Europa. Albei een van die stadion plekke is in die Europese Rusland, wes van die Oeral-berge om reistyd hanteerbaar te hou. Die finale toernooi sal 32 nasionale spanne insluit, waaronder 31 spanne wat deur kwalifiserende kompetisies en die outomaties gekwalifiseerde gasheerspan bepaal word. Van die 32 spanne sal 20 agteruitkykpunte wees na die laaste uitgawe van die toernooi in 2014, insluitende die verdedigende kampioene Duitsland en Brasilie die enigste span wat aan alle uitgawes deelneem, terwyl Ysland en Panama hulle albei sal maak. eerste verskynings by 'n FIFA Wereldbeker. Altesaam 64 wedstryde sal in 12 plekke in 11 stede gespeel word. Die finale vind op 15 Julie in Moskou plaas in die Luzhniki-stadion. Die wenners van die Wereldbeker-toernooi sal kwalifiseer vir die 2021 FIFA Konfederasiebeker.

Die trekking is gehou op 1 Desember 2017, om 18:00 MSK, by die Kremlin-paleis in Moskou. Die 32 spanne is getrek in agt groepe van vier. Vir die trekking is die spanne aan vier potte toegeken, gegrond op die FIFA-wereldranglys van Oktober 2017. Pot 1 bevat die gasheer Rusland (wat outomaties aan posisie A1 toegeken is) en die beste sewe spanne, Pot 2 het die volgende agt spanne , en so aan vir Potte 3 en 4. Dit was anders as vorige trekke, waar slegs Pot 1 op FIFA Rankings gegrond was terwyl die oorblywende potte gegrond is op geografiese oorwegings. Maar steeds behoue was die feit dat spanne van dieselfde konfederasie nie vir die groepfase teen mekaar getrek is nie, behalwe vir UEFA waar elke groep tot twee spanne ingesluit het. Perihal Piala Dunia 2018

Views: 140 | Added by: Dwijaya | Tags: Sepakbola, Kompetisi, Kejuaraan | Rating: 0.0/0
Total comments: 0